Erna Komdeur , Ina Bouwes, Heidi Cazemier en Agnes Slenema zetten in maatschapsverband de praktijk aan de Roderweg voort onder de herkenbare naam: Fysiotherapie Roderweg. Lies Blaauw blijft ook deel uitmaken van het team. Per 1 januari was deze verandering een feit en vanaf die datum wordt er op het bekende adres gewerkt onder de nieuwe naam.

Een nieuwe start met bekende gezichten en de vertrouwde aandacht voor u en uw behandeling. We staan voor een persoonlijke benadering in een gemoedelijke sfeer. Daarbij nemen we de tijd en werken samen met u aan de behandeldoelen. U wilt tenslotte graag zo plezierig mogelijk bewegen en leven.
We doen dat o.a. met behulp van :
Stabiliteit en balanstraining
Triggerpoint behandeling
Mobiliseren met Mulligan concept
Bekkentherapie
Epleymethode bij duizeligheid
Oedeemtherapie
Valpreventie met Otago programma
Revalidatie training na bijvoorbeeld operaties, sportblessures, CVA en rugklachten

Verder verzorgen wij fysiogym/pilates groepslessen in Sport Centrum de Hullen, zowel in de zaal als in het warme water van het instructiebad. Wanneer u niet in staat bent om onze praktijk te bezoeken, komen we graag bij u aan huis om u te helpen bij uw herstel. Uiteraard hebben wij contracten met de zorgverzekeraars.

De officiƫle opening laat nog even op zich wachten. Er wordt al volop gewerkt dus wanneer u een afspraak wilt maken, kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0505018194 of mailen naar info@fysiotherapieroderweg.nl
U bent van harte welkom bij de maatschap voor Fysiotherapie Roderweg, Roderweg 62a.