Vanaf half oktober is de Toneelvereniging Woldbloem in Roderwolde alweer druk aan het repeteren om 31 januari en 1 februari weer een mooi stuk ten tonele te brengen. Ondanks de successen van voorgaande jaren is er dit jaar helaas geen jeugduitvoering wegens een tekort aan spelers.

De volwassenen doen echter extra hun best en het toneelstuk dat dit jaar voor u gespeeld gaat worden heeft de veelzeggende titel; “Van wie is die string” ?!

Een korte vooruitblik:
Jort, Frans en Rien zijn een avondje flink doorgezakt met een aantal mannen, aangezien de vrouwen een weekendje in Amsterdam zijn om te shoppen. Als de heren weer bij kennis zijn, kunnen ze zich weinig van de vorige avond herinneren! Maar dat er flink gefeest is staat wel vast; overal ligt rommel, zoals lege flessen bier en lege pizza dozen. Er ligt zelfs een rode string! Hoe die daar gekomen is, de heren hebben werkelijk geen idee. Er waren toch alleen mannen op het feest?! Dan blijkt dat de dames eerder thuiskomen. Paniek in de tent! Wie ruimt de zooi op?! Ze huren een schoonmaakster in, ene Svetlana. Zij komt voor “de grote beurt”. Dat is het begin van allerlei misverstanden, roddels en achterklap. Want de dames komen thuis en zien de puinhoop en ….. de rode string!! En dat pikken ze natuurlijk niet. De heren wringen zich in allerlei bochten en werken zich uiteindelijk nog dieper in de ellende.

Nieuwsgierig geworden naar het verdere verloop van dit toneelstuk? Kom dan naar 1 van de uitvoeringen in het MFA te Roderwolde.

Vrijdag 31 januari of zaterdag 1 februari (zaterdag met live muziek)
aanvang 20:00

De kaartverkoop is op maandag 20 januari van 20:00 tot 21.00 uur in het MFA.
Bent u niet in de gelegenheid om daar kaarten te halen, dan kunt u ook vanaf 20 januari online reserveren via www.woldbloem.nl

Graag tot ziens in het MFA “De Doefkamp” te Roderwolde!