Norg- Op maandag 13 januari gaat het eerste Zorgcafé in Norg weer van start in dit nieuwe jaar met ditmaal als onderwerp Rouw en verlies ‘Daar praat je niet over’. Deze avond zal Martin Kemper een presentatie houden over dit thema. Hij is ervaringsdeskundige en betrokkenen als maatschappelijk werker bij dit thema.

Het Zorgcafé is een initiatief van Groenzorg Norg en Welzijn in Noordenveld locatie Norg. ‘Een ieder, van jong tot oud, krijgt te maken met ingrijpende gebeurtenissen. Deze kunnen uiteindelijk zoveel impact hebben dat er sprake is van rouw en of verlies. Hoe ga je hier mee om en maak je ‘gevoelige’ onderwerpen bespreekbaar. Als ervaringsdeskundige en als maatschappelijk werker heb ik tientallen jaren gewerkt in situaties waar sprake is van rouw en of verlies en daarom wil ik eenieder van harte uitnodigen om deze avond naar mijn relaas te luisteren, met elkaar in gesprek te gaan en vragen beantwoorden over dit vaak beladen thema,’ zegt Martin Kemper.
Wees welkom op deze avond in het Zorgcafé in Norg. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Het Zorgcafé Norg vindt plaats in De Huiskamer van De Dagbesteding in het Bewegingscentrum aan de Eenerstraat in Norg. Het is voor iedereen toegankelijk. De inloop is om 19.15 uur en om 19.30 uur begint het programma tot ongeveer 20.45 uur. Opgave vooraf hoeft niet, er is geen entree en een kop koffie krijgt u aangeboden. Wie informatie wil kan bellen met Welzijn in Noordenveld 050 3176500 of Groenzorg Norg 06 55100987, ook voor vervoersproblemen.