Om 2020 sportief te beginnen organiseerde Adonis Sportacrobatiek op zaterdag 4 januari 2020 de Nieuwjaarscup. In totaal deden 41 teams van verschillende clubs aan deze wedstrijd mee, van de jonge instappers tot aan de verschillende hogere lijnen.
Bijna alle sporters van Adonis Sportacrobatiek Leek toonden in hun nieuwe wedstrijdpakje hun oefening aan een strenge jury.

Veel familieleden en oud sporters waren meegekomen om ieder team aan te moedigen met een luid applaus. Prachtige oefeningen werden door de 15 teams van Adonis Leek geshowd. Voor sommige sporters was het zelfs de eerste keer dat ze aan een wedstrijd meededen en voor een jury in actie kwamen, de spanning was dan ook goed op de gezichtjes af te lezen. Voor andere teams was het een mooie repetitie om even weer te ervaren hoe het is om je oefening aan de jury en publiek te laten zien. Temeer omdat vanaf half januari de plaatsingswedstrijden gaan beginnen. En wat een mooie resultaten zijn er behaald: alle teams van Adonis Sportacrobatiek Leek zijn naar huis gegaan met een medaille!!

De feedback en verbeterpunten die de jury heeft genoteerd zullen de komende tijd uitgangspunt zijn voor de trainingen om vanaf half januari nog beter te kunnen presteren op de wedstrijden.