Vanavond waren de dames aan de beurt. Leuk!! Peize 1, Peize2, Amicitia, SIOS, Zevenhuizen en Oranje Nassau. Bij Amicitia speelde zelfs nog iemand van mijn leeftijd, die speelde daar toen ik nog voetbalde ook al. Ik herkende haar gelijk.

Dat zette me wel weer gelijk aan het denken........ik mis het voetbal best wel......zal ik weer gaan voetballen? Echt een heel leuk spelletje. Ik ben ooit gestopt, (een jaar of 5 geleden denk ik) omdat ik mijn kruisbanden heb gescheurd. Die zijn inmiddels helemaal weer goed. Het zou dus best wel weer kunnen....

Ik vind SIOS en Oranje Nassau het beste voetballen. Oranje Nassau was vroeger ook altijd een moeilijke pot voetballen, goede voetbalsters kweken ze daar. Ik ben niet gebleven tot het einde maar heb ze allemaal zien voetballen. Ben eigenlijk wel heel erg benieuwd wie er eerst wordt. Morgen maar ff navragen.

Morgen is er vanaf 9.00 uur voetbal. Het begint met de J015, daarna om 14.00 uur JO17 en als laatste mogen de recreanten om 18.30 uur. Zondagmiddag vanaf 13.00uur zijn de prestatieteams. Mocht je voetbal leuk vinden dan zou ik aanraden om hier ff te kijken. Je hoeft je niet te vervelen dit weekend.

Tekst/foto's Josè Reijinga©