In de winter heeft onze huid extra verzorging nodig zodat je perfect beschermd bent tegen uitdroging en bevriezing. Regelmatig hoor ik van mensen dat ze hun gezichtscrème het hele jaar door gebruiken. Niet zo handig als je het mij vraagt. In de herfst en de winter hebben wij namelijk extra verzorging nodig en de crème die je gebruikt in de zomer en in het voorjaar, is niet meer voldoende als bescherming tegen kou en uitdroging.

IS JE HUID AL KLAAR VOOR DE WINTER?
Bovendien bevatten ‘zomercrèmes’ een hoog percentage aan water. Dit kan in de winter tot bevriezing leiden, wat bijvoorbeeld couperose en rosacea kan verergeren. Ook ervaart onze huid extra stress door de grote temperatuurverschillen van binnen naar buiten en omgekeerd. Vooral de gevoelige en droge huid kan daar extreem last van hebben.

MIJN ADVIES
Laat een wintercheck maken voor je huid, zodat je zeker weet dat je optimaal beschermd bent tegen de kou en je huid geen schade oploopt! Heb je hierover nog vragen? Neem dan gerust contact op met mij. Ik verheug mij op jouw bezoek. Wees stralend jezelf met een gezonde huid.

Huid Totaal
Een totaalconcept voor huidverbetering
Claudia Esser
Premium huidspecialiste met medische opleidingen in Dermatologie
Boterbloem 21
9302 BE Roden

info@huidtotaal.com
www.huidtotaal.com
T 06 15 61 97 21