Na een periode waarin het ledenaantal terug liep en de dirigent besloot ermee te stoppen, kwam Aglow voor een moeilijke keuze te staan. Na divers beraad heeft Aglow een proefperiode mee gedraaid bij Interkerkelijk koor Testify. Dit naar veler tevredenheid bij zowel de leden van Aglow als van Testify. Deze proefperiode is nu afgesloten en per 1 januari 2020 is Aglow volledig opgegaan in Testify. Met succes zijn er inmiddels diverse optredens geweest.

Het koor Testify staat onder leiding van Gerard van Beijeren. Deze kritische, humoristische, betrokken en zeer muzikaal begaafde dirigent, repeteert elke dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 in de Hoeksteen in Leek met het koor. Testify zingt doorgaans moderne, religieuze, zowel Engels- als Nederlandstalige nummers.
Ondanks de samenvoeging van de koren zijn wij altijd op zoek naar nieuwe leden en hopen we mensen kennis te kunnen laten maken met Testify. Vooral de mannen kunnen nog wel ondersteuning gebruiken.

Wanneer: elke dinsdag avond Hoe laat: 20.00 tot 22.00 Waar: Hoeksteen, Lindensteinlaan 1 Leek
Bent u enthousiast? Neem dan snel contact op. Lijkt het u leuk om eens mee te doen? Dan bent u van harte welkom en is het mogelijk om enkele avonden gratis mee te repeteren.
Meer info over het koor op: http://www.testify-leek.nl Contact met ons opnemen kan via: info@testify-leek.nl Zien we u op dinsdagavond?