Hallo Noordenveld

We gaan al weer het zesde jaar in met ons Repair Café. Na een rondje in Noordenveld zijn we in Roden neergestreken, vooral om duidelijk te zijn voor de Noordenvelders over waar we ,wanneer en waarom we ergens café hielden. Al drie jaar is ons hoofdkwartier nu in Roden, dankzij De Doopsgezinde Kerk, elke eerste woensdag, ’s middags van 14.00-16.30.

We zijn tevreden met de locatie, met de opkomst, met de vrijwilligers én met de koffie & thee van onze mensen. Van oktober tot en met december 2019 waren we ook in Norg, op uitnodiging van WiN, met grote drukte en veel klokgelui. Verzoeken vanuit Een en Veenhuizen worden gehoord.
Ons dozijn vrijwilligers heeft een geschikte ruimte en goed gereedschap nodig en vindt dat nu in Roden, minder op wisselende locaties. Het zou erg mooi zijn als we met een school, én met een goede werkplaats, over hulp en spullen, zeker ook met jongeren, zouden kunnen beschikken maar voorlopig is dat nog niet zo.
Kortom, in 2020 gaan we weer vrolijk verder aan de Padkamp, met enthousiasme, expertise en betrokkenheid bij reparatie van spullen die nog te repareren zijn, vooral elektrische apparaten, maar ook kleding, speelgoed en een klok of zo..
Zelfs een centrifuge en klassieke magnetron wordt niet geschuwd, zoals u ziet.

Er zijn veel klokken in Noordenveld, en soms komen ze lopend binnen en redelijk vaak gaan ze ook lopend naar buiten. Wij vinden echter dat (échte) klokkenmakers, fietsenmakers en computerspecialisten in Noordenveld ook werk moet houden, dus verwijzen we graag naar hen.
Met vriendelijke groet,

Repair Café werkgroep
Richard Ton 06 49289973