Hoe bespaar je thuis zo leuk en makkelijk mogelijk energie? Leer het met Junior Energiecoach, een leuk en leerzaam spel voor gezinnen om thuis energie te besparen. Gezinnen kunnen weer gratis meedoen.

Doel van het spel is een schoner milieu en een vollere portemonnee door meer inzicht over thuis gemakkelijk energie besparen.
Het spel start op 8 februari 2020 en duurt vijf weken. Elke week staat in het teken van een andere opdracht.
Het is een project voor en door het hele gezin, waarbij Junior Energiecoach gelooft in het kind als motor voor energiebesparing.
Kinderen (ongeveer 7-12 jaar) en ouders spelen met Junior Energiecoach on- en offline een spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties.
Kennis en bewustwording over energie nemen toe. Het motto is: met energie kun je lachen!

Lampenjacht en stekkerexpeditie
In het spel komen wekelijks speciale Junior Energiecoach-filmpjes van het bekende Varkentje Rund online.
eze gaan vergezeld van leuke en geheime opdrachten, interessante weetjes en spellen. Wie durft mee op lampenjacht of stekkerexpeditie!?
Kinderen worden echte Junior Energiecoaches. Net als varkentje Rund, het van tv bekende en populaire boegbeeld van Junior Energiecoach. Ook leuk en leerzaam voor ouders natuurlijk.

Gratis meedoen
Kinderen en ouders in de gemeenten Duiven, Groningen, Leeuwarden, Lochem, Noordenveld en Westervoort kunnen zich aanmelden Net als gezinnen uit Middelstum (gemeente Loppersum).
Deelname is gratis, maar vol is vol.
Aanmelden of op zoek naar meer informatie? Kijk op www.juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan van 1 januari 2020 tot en met 2 februari 2020.
Voor een schoner milieu en vollere portemonnee; ik doe mee!