Roden - Maandag 30 december werd het boardingtoernooi bij SPC de Hullen afgesloten met de JO13 poule. Met deelname van 14 teams namelijk: Waskemeer, ONR (3x), Roden, Nieuw Roden (2x), Achilles, Marum (2x), Stadspark, (vriendenteam) Barca United, dames team van KTP MO13 en het meidenteam van 'FC Wij doen ook mee' was het een gezellige en drukke bedoening.
Onder toezicht van veel ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma’s werd er gespeeld in 2 poules van 7 teams. Ieder team speelde zowel op de boarding als in de zaal 2x tegen elkaar.

In poule A werd gestreden door Waskemeer, Nieuw Roden JO13-2, Roden JO13, Marum JO13-2, ONR JO13-1, Achilles JO13 en FC wij doen ook mee, waarbij er erg leuke wedstrijden werden gespeeld en er goeie doelpunten werden gemaakt. Maar uiteindelijk was er 1 ploeg, namelijk Waskemeer, die met een volle 100% score, namelijk 36 punten uit 12 wedstrijden, de poule overtuigend won en zich plaatste voor de finale.

In poule B werd gestreden door ONR JO13-3, Barca United, Stadspark JO13, Marum JO13, ONR JO13-2, KTP MO13 en Nieuw Roden JO13-1.
In deze poule was de spanning hoog en een paar teams waren erg aan elkaar gewaagd. Het ging tussen Barca United, Stadspark, ONR JO13-2 en KTPMO13. Na een spannende strijd werd uiteindelijk Barca United de winnaar met 12 gespeeld, 30 punten en zij plaatsten zich uiteindelijk voor de grote finale.

De finale ging tussen Waskemeer en Barca United waarin uiteindelijk Barca United de winnaar werd door de finale te winnen met 4-1.

Deze dag werd begeleid door de scheidsrechters Dennis Matulessy, Martin de Koning en Arie Schnater.

Namens het hele Sportcentrum willen we iedereen bedanken voor hun inzet en wensen we iedereen een fijne jaarwisseling en hopelijke tot volgend jaar op ons 4e boardingtoernooi.