Ook dit jaar willen wij u van harte uitnodigen om samen met ons kerst te vieren in de Evangelische Gemeente Roderesch-Haulerwijk. Onze diensten zullen in het teken staan van het thema ‘HOOP’.

De kerstnachtdienst op dinsdag 24 december belooft een samenkomst te worden waarin er met hoopvolle verwachting wordt uitgekeken naar de geboorte van Jezus Christus. Het geheel wordt omlijst door muziek en samenzang en er zal een korte overdenking plaatsvinden door voorganger Frans van Herwijnen. De dienst start om 21:00 uur. Na afloop is er de gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Op kerstochtend wordt er om 10.30 uur een feestelijke samenkomst voor alle leeftijden gehouden waarbij het kerstverhaal op verrassende wijze gebracht zal worden. Hebt u zelf een gezin met kinderen? Dan is deze dienst zeker een aanrader. U bent van harte welkom om de samenkomst bij te wonen en aansluitend een gezamenlijke maaltijd te gebruiken voor een ieder die dat wil. Geen zin om te koken op Tweede Kerstdag? Kom dan naar ons gezellige eetcafé op donderdag 26 december waar vanaf 17.00 uur een feestelijke maaltijd op u zal wachten. Opgave vooraf is wenselijk, zodat onze koks weten of ze ook voor u mogen koken. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar onze website www.egroderesch.nl.

Zowel de kerstbijeenkomsten als het eetcafé zullen worden gehouden in het kerkgebouw aan de Hoofdweg 47 in Roderesch. Iedere zondag wordt op deze locatie en in het Kerkelijk Centrum ‘De Oerdracht’ aan de Hoofdweg Boven 77 te Haulerwijk, een reguliere samenkomst gehouden om 9.30 uur. U bent eveneens van harte welkom om deze diensten bij te wonen.

Rest ons te vragen, brengt Kerst ons samen?
Logo site www.egroderesch.nl.