Het bestuur van de voetbalvereniging Roden is verheugd te kunnen mededelen dat ze een akkoord met Freddy Strating hebben bereikt om bij vv Roden aan de slag te gaan als hoofdtrainer.
Het contract zal ingaan op 1 juli 2020 en zal in eerste instantie voor 1 jaar zijn. Wel is de intentie van beide kanten uitgesproken om langere tijd met elkaar te gaan werken.

Freddy zal de opvolger worden van onze huidige hoofdtrainer Harry Zwiers. Harry is vijf jaar hoofdtrainer geweest van vv Roden. Een periode welke zeer succesvol is geweest, met als hoogtepunt het kampioenschap afgelopen jaar en de daarmee behaalde promotie naar de eerste klasse.

Freddy Strating is 51 jaar en heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in het amateurvoetbal. Hij is in het bezit van het diploma UEFA A en heeft bijna 20 jaar ervaring bij diverse clubs, waarbij hij grotendeels op 2e en 1e klas niveau heeft gewerkt.

Bij Roden zal Freddy een jonge gretige groep aantreffen waar het zijn uitdaging gaat worden om de spelers van de huidige selectie samen te brengen met jong aanstormend talent.
Wij wensen Freddy heel veel succes en plezier bij onze vereniging.

Bestuur vv Roden