Beleef het mee tijdens Kerst op Nienoord. Duizenden lichtjes worden opgehangen, kerstbomen zijn versierd, kerstsokken zijn gevuld, de kerstman is zijn Meet&Greet aan het voorbereiden en de vrolijke kerstfiguren oefenen hun dansjes. Alles voor een sfeervol Kerst op Nienoord op zaterdag 14 december van 15.00 uur tot 20.00 uur en op zondag 15 december van 11.00 uur tot 17.00 uur op Landgoed Nienoord.

Geniet twee dagen!
Proef twee dagen de sfeer van Kerst op Nienoord met een gevarieerd programma voor jong en oud. Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed kunnen bezoekers terecht bij gezellige kerstkramen met onder andere ambachtelijke jam en honing, geurige zeepjes, brocante artikelen, handgemaakte kleding, spellen, verzorgingsartikelen en nog meer aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Ontmoet Olaf en alle andere vrolijke kerstfiguren en geniet van de heerlijke warme lekkernijen.

Voor jong en oud!
Kom knutselen en koekjes versieren op het kinderplein, neem een kijkje bij de levende kerststal, op de foto met de kerstman en Olaf tijdens de Meet&Greet en beleef plezier op de Oudhollandse kermis. Natuurlijk mag een nostalgisch ritje met de stoomtrein door de bossen van Nienoord niet ontbreken. Luister op zaterdag naar de prachtige liederen van diverse koren onder het genot van glühwein en warme chocolademelk met slagroom. Bij de Borg kun je op de zondag een ritje op een pony maken en een mendiploma halen. Of met elkaar op de foto in de arrenslede of bij de schaapskudde.

Op zondag 15 december is het koopzondag in het centrum van Leek. Voor bezoekers van Kerst op Nienoord is er dan gratis vervoer met paarden en aanspanningen naar het centrum en/of de parkeerplaats.

Toegang en parkeren gratis.

KERST OP NIENOORD
Zaterdag 14 december en zondag 15 december
Landgoed Nienoord
Nienoord 20, Leek
www.kerstopnienoord.nl