In januari vertrekken 6 turnsters en 3 begeleiders (trainster, jury en verzorger) van gymnastiekvereniging TIGA uit Leek naar Frankrijk. Deze turnsters uitkomend in de 2de en 3de divisie gaan deelnemen aan de Grand Prix van Nîmes.

Wij verblijven van 23 t/m 26 januari in Zuid-Frankrijk, waar we deelnemen gaan nemen aan de podiumtraining en de wedstrijd (sprong, brug, balk en vloer) waarbij zowel de individuele score als een teamscore wordt berekend. Zaterdagavond nemen we deel aan het Golden Nymps Gala, dit is een kort show.

Naast Frankrijk en Nederland zijn dit de overige deelnemende landen: Italië, Spanje, België, Zwitserland, Duitsland, Suriname, Oekraïne, Slovenië, Zweden, Engeland, Portugal en Roemenië. Dit is voor deze turnsters een geweldige uitdaging en ervaring waar zij ontzettend naar uitkijken.

Om de kosten voor deze wedstijd in Frankrijk te kunnen financieren zoeken wij sponsoren. Wij laten een T-shirt bedrukken, waarop u als sponsor voor minimaal €50 (meer mag uiteraard ook) uw naam op de achterzijde kan laten vermelden.

Tevens is er inmiddels een lege flessen actie gestart, dus heeft u nog lege flessen dan kunt u deze bij ons inleveren. In december gaan de turnsters nog kniepertjes bakken en verkopen.

Meer informatie kunt u vinden op de facebookpagina van TIGA
www.facebook.com/Tigaleek