Ben je nog op zoek naar lekkere chocoladeletters die niet zo standaard zijn? Loop dan even binnen bij Limburgia & Leonidas Roden aan de Albertsbaan 2a. Daar vind je mooie ambachtelijk opgespoten luxe chocoladeletters, maar ook iets eenvoudigere handgemaakte letters in de smaken melk, wit, puur én Ruby!! Dit is een nieuwe chocoladesmaak gemaakt van roze cacaobonen en daardoor is de chocolade ook roze….zonder kleurstoffen, zonder smaakstoffen (dit geldt trouwens ook voor alle andere letters).

En ben je op zoek naar iets heel anders dan is de likeurletter wel iets voor je.
Letters gevuld met een chocoladecrème met likeur, in verschillende smaken verkrijgbaar. Wat te denken van Likor 43, Bailey’s of Tia Maria? Loopt het water je al in de mond….opschieten dan want de voorraad is beperkt.

Uiteraard is er ook nog andere Sint-chocolade te koop voor in de schoen. Zo zijn er kleine melkchocolade Pietjes of chocolade balletjes met verschillende vullingen zoals salty caramel, praliné of knettersuiker 😊

Bij aankoop van 2 luxe letters, 2 likeurletters of € 10,- aan Leonidas bonbons deze week zelfs een Pietje of een zakje chocoladeballetjes cadeau!