Easyslim.nu is een afslankstudio waarin een zeer geavanceerd apparaat centraal staat: Spie-ren worden getraind waardoor je de energie- behoefte van het lichaam verhoogt met als gevolg: Afvallen en een strakke huid. Als je daarnaast ook op je eten let dan gaat het hele-maal snel. Ook deze tips worden gratis gegeven bij de behandelingen van Easyslim.nu.

“We maken voor iedereen een voedingsplan wat bij iemand past en iemand kan volhouden. De een wil het rustig aan doen en de ander heel snel. Je bepaalt dus zelf het tempo waarin je afslankt, vertelt Martha Strengholt enthousiast.” Verder werkt het apparaat met ultrasound wat onder andere het vet uit de cel haalt en zorgt dat het stofwisselingsmetabolisme wordt verhoogd. Deze combinatie, samen met de tips geven bijzonder snelle resultaten: Ook bij mannen en 65-plussers! Hoe mooi is dat? Nog slank in je Kerstoutfit? Of 2020 goed beginnen?

Eerst zien dan geloven? Natuurlijk!

Maak nu kennis met Easyslim.nu en boek een intake en proefbehandeling met €40 korting. Is er niet gelijk 4 cm af, betaal je niks!
easyslim.nu. Of bel met Martha: 06-44066875. Handelsweg 12, 9301ZN te Roden.