Traditiegetrouw geven de Rôner Singers uit Roden ook dit jaar weer een kerstconcert in de prachtige historische kerk van Nuis. Kerstconcerten behoren voor veel koren tot de hoogtepunten van het jaar. Dat geldt zeker ook voor de Rôner Singers. Onder leiding van dirigent Sim Noordhof is het koor al voor de zomervakantie begonnen met het instuderen van liedjes speciaal voor dit kerstconcert.

Op het programma staan dit keer niet alleen kerstnummers – van traditionele Nederlandse, Duitse en Engelse kerstliederen tot een kerstlied uit de Jordaan – maar ook swingende gospels en een paar mooie luisterliedjes die goed passen bij de sfeer van de kerst. Kortom dé mogelijkheid om alvast in kerststemming te komen. Onze vaste pianist Harry de Geeter zorgt samen met gastvioliste Els Verhey voor de muzikale begeleiding.

Het concert vindt plaats op zondag 15 december 2019 en begint om 15.00 uur, kerk open om 14.30 uur. Kaarten kosten € 10,00 inclusief koffie/thee in de pauze. De akoestiek maakt de kerk in Nuis bij uitstek geschikt voor een kerstconcert, maar de kerk is niet erg groot. U kunt desgewenst al kaarten reserveren. Dat kan per e-mail reserveren@ronersingers.nl of telefonisch 050 503 36 03.
Foto's Jan Bartol©