De wedstrijd duurde uiteindelijk 3 minuten te lang voor ONR. Het was Lycurgus dat uit een vrije trap in de 93e minuut de 2-2 maakte. De gelijkmaker, waar de Stadjers wat betreft het vertoonde veldspel eigenlijk geen recht op hadden.
ONR begon met een bijna volledig fitte selectie, scherp aan het belangrijke duel. Lycurgus stond tweede en ONR gedeeld vierde voor aanvang van de wedstrijd. Er werd door de oranjehemden vaak druk gezet en hier hadden de bezoekers het heel lastig mee. Zo kregen de voorwaartsen ook een aantal goede kansen. Het ontbrak de thuisploeg op het beslissende moment aan wat rust en scherpte om de bal voorbij de goed keepende doelman te krijgen. Ook Lycurgus kreeg een geweldige kans, echter de kopbal ging gelukkig voor de thuisploeg net over de lat. Doordat ONR veel energie in de wedstrijd legde kwam Lycurgus helemaal niet in hun spel. Rik de Boer was ook nog dicht bij de voorsprong, maar hij kwam net wat beenlengte tekort om de bal genoeg kracht mee te geven, alleen voor de keeper. Echter in de 35e minuut viel een bal bij een corner pardoes voor de voeten van een speler van de blauwhemden en die schoot van dichtbij onhoudbaar binnen. Met een 0-1 ging men ook rusten.

Na rust hetzelfde beeld. ONR dat fris en aanvallend speelde, met veel druk naar voren. Ze werden in de 59e minuut beloond. Een inzet uit een vrije trap van Sander Postema kwam uiteindelijk weer terug het veld in en hier wist Tim van der Meulen wel raad mee. Hij schoot attent de rebound binnen. Vier minuten later kwamen de Roners op een meer dan terechte 2-1 voorsprong. Een aanval uit het boekje. Diepgang over rechts, een perfecte pass van Bram Gootjes scherp voor de goal en droog binnengeschoten door Postema. In de 72e minuut maakte de jonge, moe gestreden de Boer plaats voor Leon Schievels. ONR leek de wedstrijd ervaren uit te spelen. Leek, want het werd tegen het eind allemaal wat paniekeriger, nrustig en nerveus. Pim Bolt en Gootjes kregen nog geel. Toen Bolt in de 92e minuut door een overtreding ook nog zijn tweede gele kaart kreeg en van het veld moest werd het wel heel lastig. De hieruit gegeven gevaarlijk indraaiende vrije trap werd gelijk al binnen gekopt. 2-2. De resterende minuten in de blessuretijd leverde geen goals meer op. Hierdoor mocht Lycurgus zich het meest gelukkig prijzen. Want gezien het vertoonde leuke, frisse spel was er maar één ploeg dat verdiende te winnen. En dat was ONR. Het mocht echter niet zo zijn. Maar het spel van de laatste weken geeft veel vertrouwen voor de rest van het seizoen.
Volgende week de lastige uitwedstrijd tegen LEO Leens, die gespeeld wordt in Kloosterburen.

Zoals het nu lijkt speelt ONR dinsdag 10 december thuis voor de beker tegen derde klasser SVM uit Marknesse.