Vanmiddag zag ik ze staan voor bij de Schoolstraat 1 (WIN). Ik dacht ik ga ze nu ff op de foto zetten want als ik dat vanavond in het donker moet doen dan weet ik niet of ik ze de wel scherp op krijg.

Het mooiste personages vond ik de clown Pennywise uit It. Die kom ik liever niet tegen in het donker. De andere personages waren bovendien ook eng en heel mooi gedaan. Zeer geslaagd om kinderen de stuipen op het lijf te jagen.

Om 19.00 uur ben ik richting het dorp gefietst om foto's te gaan maken van de spooktocht. De eerste post van de tocht was bij de ijsbaan. Dat was een post met licht. De slagerspost was dit. Hier heb ik door het licht wel foto's kunnen nemen.
Ik was eigenlijk van plan om bij meer posten foto's te gaan maken en ben het bos in gefietst. Maar aangezien ik een held op sokken ben en in het donker al helemaal vond ik het al gauw niet zo heel erg leuk meer. Bovendien ben ik ook nog eens nachtblind. Ik zag al heel gauw niet meer of ik nog op een pad aan het fietsen. Al gauw heb ik besloten om toch maar weer terug te fietsen. Ik heb dus zelf maar 1 post gezien. (Er zijn 11 posten). De tocht duurt ongeveer 2 uur en het beloofd een leuke, spannende en enge spooktocht te worden!!

Tekst/foto's Jose Reijinga©