Muziekvereniging Noordenveld streeft dit jaar naar een nog sfeervoller concert met kerst. Waar voorgaande jaren het concert bestond uit een samengesteld orkest onder bouwlampen, wordt het dit jaar enkele malen uitgebreider, verteld Jordano da Silva Piloto, voorzitter van de kerstcommissie

Met professionele verlichting voor sfeer en een projector voor visuele ondersteuning, is het al zichtbaar anders. Niet alleen het harmonieorkest, maar iedere afdeling laat hun interpretatie van kerst horen. Van jong tot oud zal podium krijgen om te laten zien dat muziek binnen de gemeente leeft.

Het geheel wordt door professionele ladyspeaker, Grietina Bouma, gepresenteerd. Zij presenteert grote en kleine evenementen in de wereld van muziek zoals het WMC, Proud Event, Taptoe Groningen enz.

We willen als vereniging laten zien dat we meer kunnen dan alleen muziek maken. We willen laten zien dat lid zijn bij de vereniging de mogelijkheid biedt om allerlei vaardigheden te beoefenen en hierdoor te participeren aan de samenleving.

Het thema dit jaar is ‘A Musical Christmas Delight’. Naast alle bestaande afdelingen zal ook een speciaal samengesteld Big band spelen. Dit is een debuut voor muziekvereniging Noordenveld. De vereniging kent alleen akoestische instrumenten maar voor het eerst zullen zij samen musiceren met versterkte instrumenten zoals elektrisch gitaar, digitale piano en contra bass.

Jordano da Silva Piloto is trots op de vereniging, en met trots kondig hij “A Muiscal Christmas De light” op 14 december a.s.

Zaal open om 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. In muziekcentrum 'Het Akkoord' aan de Klimop 2b in Roden. Entree is gratis!