NORG – Op maandag 2 december is het onderwerp Gezonde Eetgewoonten. Deze avond zal Barbara Kalb een presentatie houden over dit thema. Zij is gewichtsconsulente van beroep.
‘Ik ga vooral in op twee belangrijke onderwerpen, namelijk de invloed van koolhydraten en het goed leren lezen van etiketten. Welke voeding past in een gezonde leefstijl en dat gericht op alle leeftijdsgroepen. Bewustwording van wat je eet is belangrijk. Vroegere gezondheidskreten zijn inmiddels vervangen door nieuwe inzichten. Ik zal ook daarover wat vertellen. Gezonde Eetgewoonten gaat ook om keuzes die je maakt. Inzicht in wat koolhydraten met je lichaam doen zijn dan goed om te weten. Ook het lezen van etiketten is belangrijk. Je snapt zo welke producten veel suikers of toevoegingen hebben. Weet wat je eet, is hierbij het motto,’ aldus Barbara Kalb.
Wees welkom op deze avond in het Zorgcafé in Norg. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.
Het Zorgcafé Norg vindt plaats in De Huiskamer van De Dagbesteding in het Bewegingscentrum aan de Eenerstraat in Norg. Het is voor iedereen toegankelijk. De inloop is om 19.15 uur en om 19.30 uur begint het programma tot ongeveer 20.45 uur. Opgave vooraf hoeft niet, er is geen entree en een kop koffie krijgt u aangeboden. Wie informatie wil kan bellen met Welzijn in Noordenveld 050 3176500 of Groenzorg Norg 06 55100987, ook voor vervoersproblemen.