In navolging van de vroegere spraakmakende jaarlijkse Salon in Parijs, organiseert Verkuno al 20 jaar zo’n Salon in december, met nieuw werk van haar leden. Dit jaar wordt het een speelse variant. Het historische begrip ‘Salon’ wordt deze keer in een andere betekenis geplaatst.
De werken van de leden zullen worden gepresenteerd binnen de huiselijke sfeer van een modern ingerichte salon en in een antieke saloninrichting. Bovendien wordt er ook een geheel prentenkabinet ingericht. Dus met rede dit jaar: Kunst in de Salon!

Op de expositie is werk te zien van 14 leden van Verkuno; Magda Balvers, Wilhelmina van Beek-Zoutewelle, Jelly van den Bosch, Ans Coutier, Yvonne Dollee, Marleen van Engelen, Arien de Groot, Maxelant Harmsze, Linda van Huffelen, Joke Klaveringa, Rianne Kooijman, Ansje van den Muyzenberg, Marijtje van der Veen en Maryke Wiegers.

En de jaarlijkse traditie, er is voor de geïnteresseerde bezoeker een extra verrassing te verkrijgen! Pak-Je-Pakje ad €10,-

‘Kunst in de Salon 2019’
7 t/m 29 december 2019
Opening op vrijdag 7 december om 20.00 uur – zie ook www.verkuno.nl

Kunstencentrum K38 , Kanaalstraat 38 te Roden, woensdag t/m zondag 13-17 uur. Entree €2,- tot 18 jaar gratis. kunstencentrumK38.nl