RODEN – 90’s Looks Revival. De Sint is in het land, de kerstballen liggen weer in de schappen en de temperatuur is al onder het vriespunt geweest. Het is koud. Het is donker. Het is tijd voor een knalfeest! Wat is er dan beter dan een gouwe ouwe 90’s party? De Pompstee en Enjoy Events wisten het wel: een Bar Dancing Looks Revival!

Deze zaterdag is het zover; om 22 uur zwaaien de deuren van De Pompstee’s Club Zaal open. Buiten waait de wind door de bomen, binnen draaien DJ Tinge en DJ Sowieso de ene na de andere 90’s klapper. Met jarenlange ervaring in Bar Dancing Looks en de twee Pruim discotheken garanderen deze heren dat de dansvloer gevuld blijft.

Er zijn al honderden kaarten verkocht, maar er is nog zeker plaats voor meer! Koop je tickets in de voorverkoop via www.facebook.nl/clubzaal
(klik door naar de “90’s Looks Revival” event pagina) of haal ze direct op www.eventbrite.nl (zoek op “Looks”). Natuurlijk kun je op 30 november ook aan de deur ook nog kaarten kopen, maar wees er op tijd bij want vol is vol!