RODEN - De Paiser Hopsingers nodigen u tijdens de donkere dagen voor kerst van harte uit om te komen kijken en luisteren naar één van hun kerstconcerten. Wij nemen u graag mee op onze muzikale reis. Deze muzikale reis bestaat uit kerst liedjes en liedjes die passen bij de kerstsfeer. Zowel bekende als minder bekende nummers zullen wij voor u ten gehore brengen.

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met zowel oude als nieuwe arrangementen, die meerstemmig worden gezongen. De Paiser Hopsingers, een gemengd koor van 53 zangers en zangeressen, staan onder de bezielende leiding van de in Roden geboren dirigent Mark Pepping en wordt begeleid door een combo, bestaande uit accordeonisten, een drummer en een bassist. Dit jaar geven we voor het eerst een kerstconcert in Roden! Op 13 december kunt u ons komen horen en zien in ”Op de Helte”.

De aanvang van het concert is om 20.00 uur. U bent van harte welkom op deze avond!
Kaarten à € 8,50 inclusief een kop koffie of thee, zijn vanaf 3 december verkrijgbaar bij Primera in Roden en voor aanvang van het concert bij “Op de Helte”. Mocht u verhinderd zijn op deze datum dan bent u uiteraard ook van harte welkom bij onze kerstconcerten in de kerk van Peize op 15 december, om 14.30 uur en 19.00 uur en in de Margarethakerk in Norg op 22 december om 15.00 uur.

Het is mogelijk om tijdens de voorverkoop op 2 december bij café Ensing in Peize kaarten te kopen tussen 18.30 – 19.30 uur. Van 18.30 tot 19.00 uur voor donateurs en van 19.00-19.30 voor niet donateurs. Daarnaast kunt u vanaf 3 december via de mail voor alle optredens kaarten reserveren; info@paiserhopsingers.nl .
We zien u graag!