GOMOS heeft zondagmiddag een punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen SC Stadspark. Er vielen in Groningen geen doelpunten, 0-0.


GOMOS begon gehavend aan de wedstrijd. Zo kon trainer Martin Drent geen beroep doen op Martijn Bosman en Ronald Sloots. Beide centrale verdedigers meldden zich geblesseerd af. Zo kregen Jeffrey Krul en Friso Tonckens een basisplaats. Op het nieuwe kunstgrasveld in Groningen had GOMOS in de eerste helft het betere van het spel, maar echt uitgespeelde kansen kwamen er niet. Toch had Jannes Siegers één minuut voor rust de 0-1 op zijn voet. Na een mooie aanval kreeg hij de bal op een presenteerblaadje, maar hij faalde in de afronding.


In de tweede helft kwam er een ander spelbeeld. SC Stadspark kwam beter in de wedstrijd, maar echt grote kansen kreeg de thuisploeg niet. Ook GOMOS kon na rust amper gevaarlijk worden. Dit resulteerde dan ook in een doelpuntloos gelijkspel. 


GOMOS staat met 11 punten uit 8 wedstrijden op de negende plaats. Volgende week zondag 1 december komt laagvlieger FVC op bezoek op de Schapendrift in Norg. De aftrap is om 14.00 uur. Na afloop is iedereen van harte welkom in de kantine. DJ Rick O’Neal zal daar de derde helft gaan verzorgen.

Opstelling

Melvin Koning, Richard Meursing, Friso Tonckens, Jeffrey Krul, Jan-Harm Siegers, Roy Slachter (Jordi van Esch/77), Ivo Drenth (Wouter Speelman/85), Ricardo Smit, Jannes Siegers, Robert Elsinga, Guido Koolen.