De Ondernemerskring Veenhuizen nodigt alle ondernemers in Veenhuizen en directe omgeving uit voor de eerste Sprekersavond! Ondernemers worden voorgelicht over wijkgericht werken en de multifunctionele website. De lancering van de universele website van OKV maakt het voor bezoekers, toeristen, inwoners en ondernemers een gemakkelijke tool kennis te nemen van aangelegenheden in en rond Veenhuizen.
Veenhuizen staat aan de vooravond van vernieuwing, herontwikkeling en waardering van het waardevolle erfgoed. Het dorp bruist van talent en mogelijkheden. 2020 wordt een spannend jaar. Ontvangt Veenhuizen het predicaat Unesco Werelderfgoed? Komt het pauperparadijs in 2020 terug? En wie wordt de nieuwe eigenaar van de monumentale panden?

De ondernemer en inwoner op één in Noordenveld!
Aanstaande dinsdag 26 november organiseert de Ondernemerskring Veenhuizen de eerste Sprekersavond. Ondernemers worden onder andere voorgelicht door Gert van Rossum en Sietse Plazier, beide werkzaam bij de gemeente Noordenveld, onderwerp wijkgericht werken. De ondernemers krijgen informatie over deze nieuwe werkwijze. Het is voor ondernemers nu eenvoudiger meldingen en ideeën betreffende de openbare ruimte, het beheer en andere dienstverlening bij de uitvoerende organisatie (de gemeente) kenbaar te maken. De gebiedsverbinder en voorman leggen graag de verbinding tussen het gemeentehuis en ondernemers. Ondernemers kunnen thans invloed uit oefenen op het openbare gebied en leefomgeving van Veenhuizen.

Eén overzichtelijke website voor Veenhuizen
Bezoekers, toeristen maar ook inwoners en ondernemers willen op een vlotte wijze kennis nemen van festiviteiten, activiteiten, informatie en nieuws uit Veenhuizen en het liefst op een overzichtelijke plaats. OKV springt hier op in, het bestuur heeft een website gelanceerd waar informatie over het dorp te vinden is. De website wordt druk bezocht, het bestuur ziet de ontkieming van een complete en compacte website voor de zomer van 2020 (www.ondernemerskringveenhuizen.nl) in extenso.
Met het predicaat Unesco erfgoed is het essentieel dat alles op 1 plek te vinden is.
Ondernemers in Veenhuizen kunnen straks zelf nieuws, activiteiten, workshops, festiviteiten op een gezamenlijke website plaatsen met uiteraard een verwijzing naar eigen website. Een website voor en door ondernemers, uniek is zijn soort.

Inspirerende workshop
Om alle ondernemers in Veenhuizen en directe omgeving hier op weg mee te helpen houdt Abraham Tol komende dinsdag een inspirerende workshop, tijdens deze avond worden de mogelijkheden en informatie met de ondernemers betreffende de website gedeeld.

U toch ook!?
OKV roept ondernemers in Veenhuizen en directe omgeving dan ook op om dinsdag 26 november langs te komen en deel te nemen aan de workshop.
Bent u ondernemer in Veenhuizen of directe omgeving? Dan bent u uiteraard van harte welkom. Kent u andere ondernemers, wijs ook hen op deze wetenswaardige avond, een vermelding van uw bedrijf op de website van de Ondernemerskring biedt u kansen!

Waar? Clubgebouw OKV, Oude Gracht 4a in Veenhuizen
Wanneer? Dinsdag 26 november 2019
Tijd? 19:45 uur inloop, start 20.00 uur
Entree? 5 euro voor koffie en thee
Opgave is zeker gewenst i.v.m. de voorbereidingen. Voor meer informatie kan men bellen met de voorzitter van de Ondernemerskring, de heer Addy Rutgers op telefoonnummer 06 12795636.
Aanmelden: secretariaat@ondernemerskringveenhuizen.nl