Roden - Lig(ht) concert: “Silencing Sounds, inner peace”
Ontspannende en Helende Klankreis, een bijzondere ervaring

Romy van der Pool is een 30 jaar ervaren Klankwerkster en Yogadocente. Zij is meermalen uitgenodigd op Inter- en nationale Yogacongressen. Dit keer biedt ze een heerlijk ontspannende klankreis aan als een reis door de vijf elementen voor de ervaring van Surya Akasha. Deelnemers mogen de klanken liggend ervaren.

Wanneer je binnenkomt in de sfeervolle Yogaruimte van NovaStrada liggen vele prachtige klankschalen en andere instrumenten uit vele werelddelen al voor je klaar. Na een korte kennismaking wordt je uitgenodigd te gaan liggen. Comfortabel met kussen, knierol en deken! Dan wordt je in een ontspannen innerlijke staat geleid op een wijze dat je de trillingen en uitwerking van de klank én stilte ruimte dieper kan ervaren.

Romy werkt eerst aan de gronding, de aarding vandaar uit naar steeds meer lichtheid, en dan weer aarding. Onder anderen bespeeld ook zij ingewijde drums, didgeridoos, gong, tinsja’s, tampoera en weeft met haar stem de Tuva boventonen en Himalaya mantra’s als een bijzonder “klanktapijt” om de ontspanning te verdiepen en voor heling (zie het programma van hoogleraar en neuroloog Eric Scherder de werking van klanken en ligconcerten!).

Romy bespeeld ook in afstemming en subtiel de bijzondere collectie antieke klankschalen, met speciale helende frequenties, en de Native Indian Love Flutes.

Daarna biedt ze een korte meditatie aan, en is er thee, en ruimte voor uitwisseling. Je gaat met een bijzondere ervaring naar huis!

Kosten: 25,- euro

Kijk op www.novastrada.nl voor meer info of geef je gelijk op door te mailen naar: http://www.romyvanderpool.nl/contact.