NORG - De verkeersgroep Norg is een non-profit organisatie en bestaat uit gemotiveerde en gecertificeerde (evenementen) verkeersregelaars. Gezien de vele aanmeldingen voor het regelen van het verkeer bij evenementen en het vaak daaraan gekoppelde parkeerbeheer, is de verkeersgroep Norg dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers ter aanvulling op de huidige pool met verkeersregelaars.

Als verkeersregelaar werk je in teamverband bij diverse evenementen in Norg e.o.. Als verkeersregelaar werken wij in verschillende weersomstandigheden. Jij hebt in deze verantwoordelijke functie rekening te houden met meerdere partijen om je heen. Hierbij moet je denken aan weggebruikers, omstanders en natuurlijk jezelf en je collega's. Het gaat tenslotte om een goede verkeersdoorstroming en veiligheid op de werkplek. Kordaat handelen en slimheid zijn dan ook noodzakelijk. Als jij jezelf niet op de weg ziet staan als verkeersregelaar met wel als parkeerbeheerder mogelijkheden ziet, meld je ook dan vooral aan.

Functie-eisen
Minimum leeftijd van 18 jaar
Fysiek gezond
Goede beheersing van de Nederlandse taal
Graag buiten willen werken
Flexibel inzetbaar
Goede motivatie en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel
Teamplayer

Wij bieden
Werken in een hecht team bij veel verschillende evenementen en activiteiten. Bij sommige evenementen/activiteiten betaald de organisatie een onkostenvergoeding. Wij zorgen voor een gedegen interne begeleiding en certificering bij het SVNL zoals genoemd in de Regeling Verkeersregelaars 2009 namens de Politieacademie.

Interesse?
Reageer dan via het contactformulier van onze website www.verkeersgroepnorg.nl of stuur je e-mail naar verkeersregelaarsnorg@hotmail.com Bellen kan ook op 06-46738612
De foto's zijn eigendom van de verkeersgroep Norg