Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

GOMOS 2 heeft met opgeheven hoofd het bekertoernooi verlaten. In Rolde was het eerste elftal van Rolder Boys zondagmiddag  met 3-2 te sterk.

De thuisploeg kwam in de veertiende minuut op een 1-0 voorsprong. Sven Pilon had de gelijkmaker op zijn voet, maar oog in oog met de doelman schoot hij over. Gelijk na rust maakte Rolder Boys de 2-0. Een paar minuten later bracht Teun Vermeer de spanning toch terug in de wedstrijd, de verdediger scoorde de 2-1. Rolder Boys moest even later zelfs met tien man verder, na een rode kaart. Toch viel de 3-1. In de slotfase scoorde invaller Gijs Baving de 3-2, maar verder kwam GOMOS 2 niet.

Ondanks de nederlaag een fantastische prestatie van het tweede elftal van GOMOS!