Roden moest deze zondagmiddag het restant van de gestaakte wedstrijd tegen FVC in Leeuwarden uitspelen. Door een blessure van scheidsrechter Arends kon de wedstrijd 29 september jl. na de rust niet verder worden gespeeld. Het was toen 1-2 in het voordeel van Roden en FVC was na een rode kaart met 10 man te komen staan. Arends mocht vanmiddag het karwei afmaken en deed dat prima. Dat kon niet gezegd worden van het spel, dat de 21 acteurs op de kunstgrasmat neerlegden. Roden speelde onrustig, bang om de voorsprong met een numerieke meerderheid, te verspelen en FVC stelde daar weinig tegenover.

De teams maakten in ieder geval vanmiddag duidelijk waarom ze in de onderste regionen van de 1e klasse F bivakkeren. De "man meer" situatie in het voordeel van Roden gaf
uiteindelijk de doorslag, resulterend in de 1-3 door Robin van der Tuin na 85 minuten totale wedstrijd. Dat was dus ook de eindstand en de drie (belangrijke) punten gingen mee naar Noord-Drenthe, waardoor Roden een plaatsje (nu nummer 12) opschoof in de competitiestand ten koste van....FVC.

Volgende week zondag is WVV uit Winschoten te gast aan de Norgerweg. Onder leiding van scheidsrechter Tanja wordt om 14.00 uur afgetrapt.