LEEK - Zaterdag 16 en zondag 17 november opening Fotostudio van Hendri Middel en Joris Brouwer. Zo ontvingen wij de uitnodiging van Joris Brouwer, bekende fotograaf uit Roderwolde, die geregeld foto's maakt voor onze site en Hendri Middel, oud klasgenoot van Hennie Por, Annita Neef en Wia Oldersma van de voormalige basisschool 'de Centrumschool' in Leek.

Hennie en Annita gingen zondag, namens ons, de studio bekijken en hebben genoten van de mooie opzet ervan. Ze vonden het een mooie frisse studio en heel belangrijk vonden de dames de mooie slankmakende spiegel. Ja, daar moest wel even voor worden geposeerd en samen met Hendri op de foto. Alleen maar stralende gezichten. We wensen Hendri en Joris dan ook heel veel succes en mooie foto's toe in deze prachtige studio.

Sinds kort is er weer veel contact tussen Hendri, Annita, Hennie, de twee Wia's en Jeroen, omdat ze samen een reünie aan het organiseren zijn. Dit gaat om de klas van 1976 tot en met 1982 van de voormalige bassischool 'De Centrumschool' in Leek. Zoals het er nu uit ziet, wordt het op 7 juni 2020 georganiseerd onder het mom van "allemaal 50 jaar". We zijn nog op zoek naar een paar klasgenoten, dus mochten ze dit lezen dan kunnen ze reageren. Zeker met de hulp van iedereen die misschien weet over wie we het hebben, komen we er wel.

Op de foto Hennie, Hendri en Annita.