RODEN - Mira de Boer, auteur van het boek Niet van Hier, komt donderdag 28 november naar kerkelijk centrum ‘Op de Helte’ in Roden een boeiende presentatie geven. Een avond over keuzes, de impact van die keuzes, over mantelzorgen en onbaatzuchtige zorg en waar je thuis is.

Mira de Boer is schrijfster en spreekster en leidt samen met haar man een christelijke gemeente in Almere. Dat had ze nooit gedacht toen ze scheikunde ging studeren. Met Niet van hier, haar derde boek, schreef zij een kroniek over haar familie uit België. Hoe oma Maria vanuit het Nederlandse Den Haag terechtkwam in het provinciale Vlaamse Ninove en trouwde met Paul, die zijn have en goed deelde met iedereen die daarom vroeg. Samen leefden zij als protestanten tussen de katholieken en kregen een schare kinderen. Een boeiend portret over het harde leven rondom de twee Wereldoorlogen van vorige eeuw.

Iedereen is van harte welkom op donderdag 28 november, 20.00 u. in kerkelijk centrum Op de Helte, Touwslager 125 in Roden. Toegang: vrije gift.