RODEN - Het klinkt misschien al wat bekend in de oren en dat kan kloppen. Nova Kids is namelijk een onderdeel van Yogacentrum NovaStrada in Roden. Eigenaresse Jelske van Zuijlen had al lange tijd de wens om ook voor kinderen een mooi programma neer te zetten en dat is gelukt!

De activiteiten zijn erop gericht om kinderen te helpen in verbinding te zijn met zichzelf en de wereld om zich heen, maar ook om gewoon mooie ervaringen op te doen. Zaterdag 23 november is er een kindercirkel over Krachtdieren waarbij de kinderen rondom een echt vuur kunnen luisteren naar een prachtige vertelling over een meisje dat op avontuur gaat en in haar droom Krachtdieren ontmoet. Tijdens dit verhaal gaan ze samen muziek maken, met dieren dansen en zingen. De dag erna, op zondag 24 november, is er een klankconcert speciaal voor kinderen. Hierbij kun je liggend luisteren naar de klanken van bijzondere instrumenten zoals die van een Didgeridoo, de Tampoera en nog veel meer. Bij Nova Kids worden doorlopend bijeenkomsten georganiseerd in samenwerking met professionals die werken met kinderen, zoals het vieren van de Jaarfeesten met Diana Gjaltema van “ De Kleine Yogi” en tevens schrijfster van het boek “Juf is Zen”.

“Door haar ruime ervaring, zowel als basisschool docent als (kinder) Yoga docente, is ze heel goed in staat om kinderprogramma’s op te zetten en kan ze goed aansluiten bij hun belevingswereld. We hopen veel kinderen een mooie ervaring te kunnen geven die ze nog lang bij blijft, iets wat ze “echt beleefd” hebben!, aldus Jelske. Voor het volledige programma kun je kijken op
www.novastrada.nl
of bel voor meer informatie naar: 06-30041121.