We horen het iedere dag op alle locaties van Interzorg. Cliënten, maar ook medewerkers, die blij zijn dat u -de vrijwilliger- er bent!

Waarom zijn vrijwilligers zo belangrijk?
Binnen Interzorg zijn meer dan 1.000 vrijwilligers werkzaam die, samen met de medewerkers, cliënten ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. Vooral door de toenemende vergrijzing zijn er steeds meer vrijwilligers nodig.

Nu ook in de ochtend!
Voor Interzorg De Hullen in Roden waren wij onlangs op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij het koffiedrinken en het verstrekken van de maaltijd aan het begin van de avond. Maar het kan natuurlijk heel goed zijn dat u wel wilt ondersteunen, maar dat u gewoon op dit tijdstip niet kan. Daarom is het nu ook mogelijk om overdag als vrijwilliger aan de slag te gaan! Wij zoeken mensen die van 9.30 tot 11.30 uur willen ondersteunen bij het koffiedrinken.

wat gaat u dan precies doen?
Als vrijwilliger haalt u de bewoners op, schenkt thee of koffie voor ze in en drinkt gezellig een kopje mee. Heeft u tijd, ook al is het maar heel weinig, een warm hart en
interesse in de ander? Word dan vrijwilliger bij Interzorg De Hullen. De cliënten en medewerkers kijken uit naar uw komst!
Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.interzorg.nl/vrijwilligerswerk

Liever persoonlijk contact?
Bel dan met Janine Dijkema, Coördinator Vrijwilligers
via 06 - 51 91 09 34 of j.dijkemahavinga@interzorg.nl