PEIZE - Leefstijlkompaz lezing over Voeding, in relatie tot westerse welvaartsziekten door Ineke Haisma, op dinsdagavond 19 november in de Peizer Hopbel.

•Vroeger gingen we dood aan infectieziekten veroorzaakt door bacteriën, virussen en hygiëneproblemen. Nu krijgen we hart- en vaatziekten, diabetes, kanker en Alzheimer. Die worden niet veroorzaakt door een bacterie of virus.
•70% van alle huidige gezondheidsklachten heeft met voeding te maken. Voeding is een zeer belangrijke oorzaak van bijna alle gezondheidsproblemen die ons vroeg of laat treffen.
•De meeste ziekten overkomen ons niet, er ging al heel wat aan vooraf.
In deze lezing legt Ineke op een eenvoudige manier uit wat er aan vooraf gaat en welke symptomen dat geeft. Zo begrijp je wat het probleem werkelijk is en wat je er vanaf morgen al aan kunt doen door de juiste voedingskeuzes te maken. Haar motto: Eerst voeding, dan medicijnen!

Ineke Haisma is orthomoleculair therapeut met haar praktijk in Marum. Behalve behandelingen geeft ze lezingen en cursussen (o.a. Orthomoleculair Voedingsadviseur).
Ze schreef het boek "Met Verstand Gezond” waarin ze kennis deelt over wat goede en verkeerde voeding voor ons lichaam betekenen.

De lezing begint om 20.00 uur in de Peizer Hopbel (Hoofdstraat3). De entree is 10 euro en dat is inclusief een exemplaar van het maandblad Spiegelbeeld.
Meer info op leefstijlkompaz.nl/lka-peize
Opgeven graag vooraf via info@leefstijlkompaz.nl of 06-21561743