KERSTBOOM VLAGGENMAST
Heb je een tuin met een vlaggenmast of heb je veel ruimte over in jouw tuin voor decoratie voor de kerstdagen? Kies dan voor een kerstboom vlaggenmast. Met een kerstboom vlaggenmast kun je jouw huidige vlaggenmast versieren met de mooiste verlichting. Ook voor de mensen die geen vlaggenmast hebben in hun tuin hebben wij een prachtig product: een verlichte kerstboom met mast. Prachtig ter decoratie voor in jouw tuin.

KERSTBOOM VLAGGENMAST COLLECTIE
Heb je een vlaggenmast in jouw tuin? Maak dan een keuze uit onze collectie vlaggenmast kerstbomen. Wij hebben al vanaf 600cm kerstboom vlaggenmast verlichting in ons aanbod. Zo kun je dus een kerstboom in een vlaggenmast realiseren. Ook als je geen vlaggenmast in de tuin hebt dan kun je alsnog zo’n schitterende verlichte kerstboom in jouw tuin plaatsen. Met de Fairybell kerstbomen met mast kun je een kerstboom van 200cm, 300cm en 400cm hoog in jouw tuin plaatsen. Deze producten worden standaard geleverd met een aluminium zwart gepoedercoate mast en grondbuis. Zo kun je de mast overal plaatsen. Daarnaast geldt dat ze zeer stevig zijn, waardoor je dus niet bang hoeft te zijn voor wanneer het hard gaat waaien buiten.

HOOGWAARDIGE KWALITEIT
Een vlaggenmast kerstboom kopen? Bij Fairybell vind je alleen kerstverlichting van de beste kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen tevreden is met onze producten. Niet alleen nu, maar ook over 5 jaar. Om kwaliteit te waarborgen ontvang je altijd 3 jaar garantie op jouw aankoop. Zo weet je zeker dat je meerdere kerstperiodes kunt genieten van een prachtig verlichte tuin.

ACCESSOIRES
Als je kerstboom vlaggenmast verlichting koopt dan ontvang je een compleet pakket met alle benodigdheden die je nodig hebt voor het versieren van jouw vlaggenmast of tuin. Denk bijvoorbeeld aan een vlaggenmastboom, een verbindingskabel, haringen een transformator en een oranje afstandsband. Naast deze standaard producten, kun je ook extra accessoires bestellen bij ons. Denk bijvoorbeeld aan een verlengkabel van 10 meter en een tijdschakelaar.
Bekijk ons assortiment in onze webshop of kom langs in onze winkel!
oosteromroden.nl/product-categorie/verlichting/fairybells