In de jubileumvoorstelling ‘Hoe goed wil je het hebben?’ doen ze dit volgens hun
succesvolle formule; vakmanschap en muzikaliteit, frisse arrangementen, schitterende
duetten en schier onmogelijke a capella partijen.

Het gaat beter dan ooit in Nederland. De rijkdom heeft zich met ongekende afmetingen tot in de vezels van onze samenleving genesteld. En dat alles is natuurlijk te danken aan… het cabaret!! Want hielden de kleinkunstenaars ons niet wakker wanneer de regeringsleiders ons in een welverdiende slaap trachtten te sussen? Gingen zij niet voorop in de strijd voor gelijke rechten voor mensch en dier? Spraken zij niet onbaatzuchtig doch met scherpe tong over zaken die hen na aan het hart lagen?

Waarom gaat het niet goed in Venezuela? Noord-Korea? Noorwegen? Precies! Omdat daar
geen cabaret is! En al helemaal geen Andermans Veren Live! Soms geslepen, maar vaak humorvol laten zij de rijkdom zien van het Nederlandse Cabaretlied. En wat een weelde! Want van Dirk Witte tot Katinka Polderman, van Adèle Bloemendaal tot Jan Beuving, van Karin Bloemen tot Herman van Veen heeft iedereen zijn steentje bijgedragen aan deze fantastische tijd! En namens hen neemt Andermans Veren Live! met alle liefde uw bedankjes in ontvangst.

Deze feestelijke show is te zien op zaterdag 16 november 20.15 uur in Theater de Winsinghhof. Kaarten zijn te koop via de site: .
www.theaterroden.nl


Cast
Andermans Veren Live! bestaat uit Mirthe Bron, Kirsten Berkx, Matthias Valk, Bas Marée en Johan Hoogeboom.
Creatives
Samenstelling: Kick van der Veer
Quote uit recensie over ‘Er mag zoveel niet’
“Gevarieerd, fris, exact in de toonzetting, slim bedacht in de opbouw, sterk uitgevoerd en verschrikkelijk komisch.”
Dagblad van het Noorden ★★★★