GOMOS is zondagmiddag tegen een onnodige nederlaag aangelopen. De ploeg van trainer Martin Drent verloor met 2-0 bij Dalfsen.

Net als twee weken geleden bij SVBO speelde GOMOS een goede wedstrijd, maar opnieuw werden de kansen niet benut. Op het prachtige sportpark in Dalfsen kreeg Jordi van Esch de eerste grote kans. De middenvelder kopte van dichtbij echter over. Even later ging Jannes Siegers één op één met de doelman, na een pass van Ricardo Smit. De keeper van Dalfsen redde. In de laatste minuut van de eerste helft leek Dalfsen op weg naar de voorsprong, maar tot drie keer toe ging de bal niet in de goal.

In de tweede helft kreeg GOMOS een legio aan kansen. Maar Jannes Siegers was erg ongelukkig in de afronding. De vleugelaanvaller kreeg na een uur spelen een oplegde kans, maar hij kreeg de bal niet in het lege doel. Twintig minuten voor tijd scoorde Dalfsen wel de openingstreffer, na balverlies op het middenveld. De vrijgelaten Jeroen Kamphuis schoot de bal achter goalie Melvin Koning. GOMOS ging op zoek naar de gelijkmaker. Zeven minuten voor tijd kreeg Robert Elsinga een grote kans, maar ook hij miste. Twee minuten later besliste Dalfsen de wedstrijd. Joren Rietman scoorde op fraaie wijze de 2-0. Zo stapte GOMOS in Overijssel met een onnodige nederlaag van het veld.

Komend weekend is GOMOS vrij. Een week later, op zondag 24 november, speelt GOMOS opnieuw een uitwedstrijd. Dan is om 14.30 uur SC Stadspark in Groningen de tegenstander. Het tweede elftal van GOMOS komt komende zondag 17 november wel in actie. GOMOS 2 treft in bekertoernooi namelijk Rolder Boys 1. Aftrap in Rolde is om 14.00 uur. Een leuke uitdaging voor GOMOS 2, dat met een zeer sterk seizoen bezig is. Zondagochtend werd de eerste periodetitel gewonnen.