Roen - ONR speelde zijn beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe
Agressief spel. Kort op de tegenstander zitten en af en toe mooi combinatie voetbal zorgde er voor dat ONR Na 18 minuten voor kwam met 1-0 tegen de gasten uit Garmerwolde. Doelpuntenmaker was Sander Postma. GEO had wel na 10 minuten al een grote kans gehad om op voorsprong te komen. Gelukkig bleef doelman Danny Blauwwiekel winnaar in de een op een situatie.

Nog geen twee minuten na de voorsprong was het al weer gelijk. Een vrij trap van de bezoekers werd van richting veranderd en verdween daardoor kansloos in het doel. ONR liet zich niet uit hun spel brengen en bleef met af en toe mooi verzorgd voetbal kansen creëren. In de 25e minuut maakte Hendrik Rozema na een solo actie de 2-1. Dit was ook gelijk de ruststand.

Na rust bleef ONR goed spel op de mat leggen. En door wederom twee goals van Hendrik Rozema liep ONR uit naar een 4-1 voorsprong. Na ruim 72 minuten beloonde Rik de Boer zijn goed spel ook met een goal. Dit na goed aangeven van Bram Gootjes.

GEO kwam nog iets terug, door een van richting veranderde bal. Hierdoor werd het nog 5-2. Maar in de 87e minuut haalde de ingevallen Bernd Voerman nog een keer de trekker over. Genadeloos schoot hij de 6-2 binnen. Dit was ook de eindstand. Niet meer dan terecht.

Als team werd er een prachtige prestatie geleverd. De concurrentie is groot binnen de selectie, maar daardoor presteren het 1e, 2e en ook het derde selectieteam goed. En de spelers gaan hier goed mee om.
Na afloop was er door de spelersgroep van de selectie een stamppot buffet geregeld.