NOORDENVELD - Soms zichtbaar, soms onzichtbaar, ook in de gemeente Noordenveld is 1 op de 4 kinderen een Jonge Mantelzorger. Daarom is er voor leerkrachten, trainers, bestuurders van verenigingen, vrijwilligers die met kinderen omgaan zoals bijvoorbeeld bij een spelweek, sportvereniging, kerk of bij scouting, een theatervoorstelling op donderdag 28 november in de Winsinghhof in Roden. De voorstelling is gratis en kan bezocht worden om 16.00 uur of om 19.0 uur.

De voorstelling is van theatergroep Bint en toegespitst op het onderwerp Jonge Mantelzorgers.

De Theatervoorstelling heet What If en geeft inzicht in hoe het is om Jonge Mantelzorger te zijn. Het is een dynamische jongerenvoorstelling die laat zien hoe het kan zijn als je al op jonge leeftijd voor een chronisch ziek familielid moet zorgen. Wat als jij je moeder te eten moet geven in plaats van andersom, wat als je na schooltijd niet kunt afspreken omdat je voor een gehandicapt broertje moet
zorgen. Het zijn zomaar twee vragen die naar voren komen in de voorstelling.
De voorstelling is gratis te bezoeken. Vanwege de beschikbare plaatsen is aanmelden wel van belang. Dat kan op aanmelden@stwin.nl of even bellen met WiN 050 3176500. Dat kan ook voor informatie en wel bij Kuneke Jansma. Een ieder kan dan ook zijn voorkeur doorgeven voor de middag of avondvoorstelling. De theatervoorstelling duurt anderhalf uur. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.