NORG - Voor het kenniscafé van 6 december hebben Bibliotheek Norg en Welzijn in Noordenveld de hersenstichting uitgenodigd voor een voorlichting over 'Hoe houd ik mijn hersenen gezond?'

Onze hersenen zijn belangrijk bij alles wat we doen: van lopen tot onthouden en van emoties tot ingewikkelde denkprocessen. Onze hersenen maken ons tot wie we zijn. Maar gezonde hersenen zijn niet vanzelfsprekend: Veel mensen krijgen gedurende hun leven te maken met een hersenaandoening.

U kunt zelf veel doen om uw hersenen in een zo goed mogelijke conditie te houden. Zoals voldoende slaap, regelmatig bewegen en een gezonde voeding. Daarnaast is het belangrijk om de hersenen uit te blijven dagen. Tijdens de lezing ‘Hoe houd ik mijn hersenen gezond’ krijgt u meer concrete tips. Hoe eerder u daarmee begint, hoe groter de kans dat ook uw hersenen tot op hoge leeftijd actief blijven.

Let op! vooraf aanmelden is noodzakelijk, de voorlichting gaat door bij minimaal 20 aanmeldingen. Aanmelden kan telefonisch door te bellen naar bibliotheek Norg op 088-012 8415 of via de mail: info@bibliotheeknorg.nl. Het kenniscafé vindt plaats in de Brinkhof in Norg. Toegang is 2,- per persoon inclusief een kopje koffie of thee. Inloop is vanaf 9.45 uur en we starten om 10.00 uur.

www.bibliotheekroden.nl