We horen het iedere dag op alle locaties van Interzorg. Cliënten, maar ook medewerkers, die blij zijn dat u -de vrijwilliger- er bent!

Waarom zijn vrijwilligers zo belangrijk?
Binnen Interzorg zijn meer dan 1.000 vrijwilligers werkzaam die, samen met de medewerkers, cliënten ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. Vooral door de toenemende vergrijzing zijn er steeds meer vrijwilligers nodig. Voor Interzorg De Hullen in Roden zijn wij daarom op zoek naar meerdere vrijwilligers.

Koffiedrinken in De Hullen
Iedere avond komen de bewoners naar het restaurant om gezamenlijk koffie en thee te drinken. Als vrijwilliger haalt u de bewoners op, schenkt thee of koffie voor ze in en drinkt gezellig een kopje mee. We zoeken mensen die het leuk vinden om ons hier één of meerdere avonden in de week, van 18.30 tot 20.00 uur, in te ondersteunen.

Gezellig mee-eten in De Hullen
Of kom ons ondersteunen bij het verstrekken van de avondmaaltijd op de afdeling voor bewoners met dementie én eet zelf ook gezellig een hapje mee. Welke avond(en), van 17.00 tot 20.00 uur, gaat u samen met de bewoners van de maaltijd genieten?

Heeft u tijd, ook al is het maar heel weinig, een warm hart en interesse in de ander? Word dan vrijwilliger bij Interzorg De Hullen. De cliënten en medewerkers kijken uit naar uw komst!

Meer informatie en aanmelden? Kijk op www.interzorg.nl/vrijwilligerswerk
Liever persoonlijk contact? Bel dan met Janine Dijkema, Coördinator Vrijwilligers
via 06 - 51 91 09 34 of j.dijkemahavinga@interzorg.nl