RODEN – De Roden is een bloeiende voetbalvereniging in Noord-Drenthe met meer dan 850 leden. De club is voor het seizoen 2020 – 2021 op zoek naar een hoofdtrainer voor de zondag eerste selectie.

De eerste selectie bestaat uit ongeveer 20 spelers. Het eerste team komt uit in de zondag 1e klasse F en traint op dinsdag- en donderdagavond.

Wat houdt de functie in:

·         De hoofdtrainer is verantwoordelijk voor het samenstellen van de eerste selectie, in samenwerking met de assistent- trainer en de technische commissie.

·         De hoofdtrainer verzorgt de trainingen en coacht het eerste elftal bij de wedstrijden.

·         De hoofdtrainer speelt een belangrijke rol in de doorstroming naar en inpassing van talentvolle jeugd in de eerste selectie.

Wat verwacht Roden:

·         De hoofdtrainer is in het bezit van het trainersdiploma TC1 senioren, TC1 jeugd, Oefenmeester 1 of CIOS B (licentie UEFA A) en heeft ervaring op het gebied van coaching en trainingen.

·         De hoofdtrainer heeft affiniteit met het jeugdvoetbal.

·         De hoofdtrainer is communicatief vaardig en transparant bij de interactie met spelers, begeleiding en overige betrokkenen.

Voor vrijdag 15 november kunnen belangstellenden reageren middels het sturen van een motivatie en CV aan secretaris Wietse Rozema, secretaris@vvroden.nl, telefoonnummer 06-41547560.