Gemengd Koor Woudklank geeft op zaterdag 2 november 2019 's middags om half 3 in “Op de Helte” een concert.

Het is die dag Allerzielen en het programma is daar een beetje op aangepast. We noemen het een concert als troost voor overlevenden.

Voor de pauze willen we graag prachtige stukken als Ave Maria van Gounod, Cantique de Jean Racine van Fauré, Panis Angelicus etc. ten gehore brengen.

Voor het programma na de pauze heeft het koor een bijzonder stuk ingestudeerd: het requiem Eternal Light van Howard Goodall. Hij is een Britse componist en schreef dit Requiem in 2008. Het is een prachtige, eigentijdse interpretatie van het requiem.

Het koor zingt dit speciale stuk samen met sopraan Harriëtte Gunnink en bariton Bert Suhlman, die hiervoor zijn gevraagd. Er is dit keer een uitgebreide muzikale begeleiding van piano, keyboard, orgel en het Badalian Quartet.(violen en cello) bij. Het geheel staat onder leiding van onze dirigent Wim Opgelder.

Na dit concert volgt er dan in 2020 een Bevrijdingsconcert en vieren we 75 jaar bevrijding.

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Daan Nijman, leden van het koor en aan de zaal. De kaarten kosten €12,50 in voorverkoop en daarna €14, altijd inclusief een consumptie in de pauze. We hebben ook speciale kinderkaarten en die kosten €7.

We denken met al deze prachtige stukken ons publiek een heel bijzondere uitvoering te kunnen bieden.
www.woudklankroden.nl