Peize - Peize heeft in eigen huis de derby tegen Nieuw-Roden maar nipt gewonnen. Nieuw-Roden die zeer strijdlustig aan de wedstrijd begon kwam zelfs op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Jurriaan van Kampen. Daarvoor mocht de keeper van Peize, Lennart Renkema, nog blij zijn dat hij op dat moment op het veld stond. Hij torpedeerde in de 10e minuut van de wedstrijd de doorgebroken spits Sander Drent net buiten het strafschopgebied toen deze alleen op het doel afkwam. Alleen zag scheidsrechter Jagt er niets in en gaf tegen alle verwachtingen de vrije trap zelfs aan de keeper van Peize, omdat deze de bal speelde in zijn ogen. Nieuw-Roden dat nog altijd verzwakt is door de vele blessures hield toch zeer goed stand tegen koploper Peize. Peize probeerde het meer voetballend het op te lossen, daarentegen ging Nieuw-Roden volop in de strijd om de 0-1 voorsprong te behouden.

Na rust kwamen er steeds meer kansen voor Peize en kwam Nieuw-Roden stevig onder druk te staan. Toch maakte Nieuw-Roden de 0-2 uit een corner, maar scheidsrechter Jagt keurde het doelpunt af wegens duwen in het strafschopgebied. Na wat reddingen van keeper Femko de Vries was het toch uiteindelijk Tom van Leijsen die de verdiende gelijkmaker binnenschoot. Nieuw-Roden kon er uiteindelijk ook geen gelijkspel uittrekken, want opnieuw was het Tom van Leijsen die toesloeg in de slotfase van de wedstrijd en de eindstand op 2-1 bracht.

Het was een zeer vermakelijke derby voor de toeschouwers. Peize blijft hiermee nog altijd ongeslagen en is gedeeld koploper met Forward GSAVV. Nieuw-Roden heeft nog altijd geen punten behaald uit 2 wedstrijden, maar als het zo blijft voetballen gaan die vast en zeker komen.