Per 1 mei 2024 neemt een bekend gezicht uit Roden, Stefan Wendel van Videospot de nieuwssite ditisRODEN.nl over en wordt hiermee de nieuwe eigenaar. Wia Oldersma, de huidige eigenaresse van ditisRODEN stopt dan ook per 1 mei.

Hierdoor zal Stefan straks, naast het vaste en bekende team, ook geregeld als razende reporter op pad zijn om verslag te doen van

.Vrijdag 11 oktober speelde  Leekster Eagles uit tegen LTC Assen.

Beide teams stonden na drie wedstrijden gespeeld te hebben bovenaan, en dus was er bij deze wedstrijd iets te halen. Waar Leekster Eagles het vorig jaar lastig had in deze derby uit, wisten ze nu wat er stond te wachten en gingen scherp de wedstrijd in. Sporthal Peelo was tot aan de nok gevuld met toeschouwers en barstte bij tijden uit zijn voegen.

In de eerste helft was het Karim Layeb die met een strakke punter de Eagles op een voorsprong bracht. Daarna was Erolind Dergutti aan bod. Fabio de Matos Fernandes was de derde op rij die het doel van Asser keeper Daan Budding wist te passeren. Karim Layeb wist de 0-4 op het scorebord aan te tikken, waarna Delano Dussel na een mooie actie de 0-5 wist te maken. Met nog ruim twee minuten te spelen was het Jan Hooiveld die keeper Erwin Mensink wist te verrassen en het eerste doelpunt voor LTC binnen sleepte. In de laatste minuut wist Fabio de Matos Fernandes een 10 meter trap te benutten en de kleedkamers konden worden opgezocht met een stand van 1-6.

Na de rust werd er door beide partijen stevig gezocht naar een opening om te kunnen scoren. Jan Hooveld en Marc Heerings wisten de achterstand terug te brengen naar 3-6 en het Asser publiek zag weer kansen. Met nog ruim twaalf minuten speeltijd bracht Erolind Dergutti de gemoederen weer wat tot bedaren door de Leekster voorsprong te vergroten naar 3-7. Met nog ruim zes minuten spelen zette LTC de vliegende keeper in om op deze wijze de zo gewenste kanteling te bewerkstelligen. Tijdens de aanval van LTC wist Roy de Vries de bal te bemachtigen en schopte vanuit stand de bal in het lege doel van LTC, en de stand was 3-8. Erwin Mensink maakte plaats voor de jeugdspeler Youri Tepper en het spel ging verder. Met nog ruim één minuut speeltijd maakte Karim Layeb zijn derde doelpunt van deze avond en het was 3-9.

In de laatste minuut was nog twee maal Jan Hooiveld die voor LTC mocht scoren en daarna werd het eindsignaal gefloten. Leekster Eagles mocht de drie punten in de tas doen en staat nu met 12 punten uit 4 wedstrijden samen met Excelsior'31 aan top, waarbij Leekster Eagles een beter doelsaldo heeft.