Roden - Zaterdag was het zover, het tweejaarlijkse vrijwilligersfeest voor alle vrijwilligers in de gemeente Noordenveld. Dit werd om 15.15 uur geopend door onze burgemeester Klaas Smid.

De zaal zat echt helemaal vol! Er was live bandje uit Noordenveld die de achtergrond muziek verzorgde. De Pompstee, waar dit feest werd gevierd had gezorgd voor een High Tea. Dat zag er echt perfect uit.

Ondanks dat de zaal helemaal vol zat denk ik dat lang niet alle vrijwilligers er waren die in de gemeente Noordenveld actief zijn. Zo zijn er natuurlijk een heleboel mensen die op sportverenigingen bezig zijn waar hun kind actief is. En vergeet ook niet de ouders die heel actief bezig zijn op de scholen van hun kinderen.

Er waren ook jonge vrijwilligers aanwezig die werden in het zonnetje gezet door Kirsten Ipema!! Verder werd er door Kirsten Ipema nog een vrijwilligersprijs aan de MensA Roden uitgereikt!!

Als je wil dan kan je altijd wel vrijwilligerswerk doen. Erg dankbaar ook. En waarom zou je het niet doen? Iemand helpen is toch altijd leuk!
Tekst/foto's© José Reijinga