Donderdagavond 10 oktober is in café Ensing in Peize de startbijeenkomst gehouden voor de SamenLoop voor Hoop in Peize. Dit evenement wordt gehouden op 22 en 23 augustus 2020.SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven.Jan Puthaar, relatiemanager van KWF en Willem Bakering, regiocoördinator van SamenLoop voor Hoop, waren aanwezig om de ruim 40 aanwezige vrijwilligers mee te nemen in de organisatie van het evenement. De getoonde foto’s en filmpjes van eerder georganiseerde samenlopen zorgden her en der voor kippenvelmomentjes bij de enthousiaste vrijwilligers.

Na afloop van de avond konden de aanwezige vrijwilligers zich inschrijven voor een commissie waar zijn of haar interesse en/of kennis ligt.

Een paar commissies zijn nog wat onderbemand, dus er is zeker nog ruimte voor extra vrijwilligers. Meld je gerust aan via Samenlooppeize@gmail.com.

Bijgaand een foto van het bestuur met de aanwezige commissieleden op de achtergrond.