NORG – U kent dat wel, je koopt in de winkel een lekkere grote legpuzzel en lost die op een tafel gedurende een aantal dagen of weken op. De 500 stukjes of meer kunnen daarna weer in de doos en de puzzel verdwijnt zo naar zolder. Soms maak je de puzzel na een aantal jaren nog een keer, maar meestal gaat die vlieger niet op en ligt de puzzel te versloffen in een hoekje.

Op woensdag 16 oktober van 14.00 tot 16.00 uur kan er in De Brinkhof geruild worden. In Norg heeft familie van der Wal het initiatief genomen om een puzzelruilbeurs te organiseren in de voormalige raadzaal De Brinkhof in Norg. Zij nemen deze dag zeker 50 puzzels mee om te ruilen voor andere puzzels. De om te ruilen puzzels moeten wel netjes en compleet zijn. ‘Puzzelen is een leuke bezigheid, je hebt afleiding en het geeft het nodige denkwerk. Als je op deze ruilbeurs weer enkele nieuwe puzzels kunt krijgen, wordt het nog leuker om te puzzelen,’ zegt familie van der Wal.

De familie van der Wal vroeg Welzijn in Noordenveld om hen bij deze activiteit te ondersteunen. Voor informatie kunt u dan ook bij focusgroep WiN Norg terecht 050 3176500.