Leek - De herfstvakantie is bijna te kort voor alle spannende activiteiten die er op Nienoord worden georganiseerd. Kom zwemmen tussen spoken en spinnen en beleef griezelige avonturen in Familiepark Nienoord.

Halloween in Familiepark Nienoord
Van maandag 14 oktober t/m zondag 27 oktober is het Familiepark in Halloweensferen. Het park wordt aangekleed met grote spinnen, griezels, pompoenen en… het spookhuis! Doe mee aan de spokenspeurtocht en help mee om de uitgesproken toverspreuk te verbreken. Vind je de griezels in de ‘Spooky Zone’ toch een beetje eng? Wees niet bang. Met de magische toverstaf blijven de griezels op afstand. En natuurlijk kun je lekker in het park je gang gaan.

Halloween in Zwemkasteel Nienoord
Zwemmen tussen spoken en spinnen! Dat kan op vrijdag 18 oktober in Zwemkasteel Nienoord. Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een Spookkasteel waar spoken en vleermuizen je om de oren vliegen. Halloweenzwemmen is van 17.00 uur tot 20.30 uur. Je wordt ontvangen door een hele ‘vriendelijke’ heks. Durf jij nog te komen?

“Afstomen” tijdens Kleintje Stoom in Familiepark Nienoord

Na het grote succes van de Internationale Stoomdagen in mei, komen we zaterdag 19 en zondag 20 oktober nog één keer bij elkaar om “af te stomen” tijdens Kleintje Stoom in Familiepark Nienoord. Het hele weekend rijden de dampende stoomlocomotieven door de bossen van Landgoed Nienoord. Het is al een jarenlange traditie dat er in de herfstvakantie nog eenmaal een aantal stoommodelbouwers bijeenkomen. De stoommodellen gaan de winterdagen in revisie om volgend jaar weer optimaal te kunnen stomen op de verschillende stoomevenementen in Europa.

Ook kun je deze herfstvakantie komen griezelen van 14 t/m 27 oktober in Familiepark Nienoord. De herfstvakantie is bijna te kort voor alle activiteiten die worden georganiseerd. Op vrijdag 18 oktober kun je zwemmen tussen spoken en spinnen in Zwemkasteel Nienoord. Ook is het prachtig op het landgoed. Het langoed kleurt inmiddels oranje, de bladeren vallen van de bomen, prachtige paddenstoelen en kastanjes zoeken. Kom ook deze herfstvakantie naar Landgoed Nienoord voor de leukste herfstactiviteiten.